Prijatelji komore

Prijatelji komore omogućavaju članovima komore da ostvare značajne benefite

Gp card

Komora medijatora Srbije u saradnji sa GP CARD-om vam predstavlja svoju loyalty cash back karticu koja vam vraća deo novca pri svakoj kupovini.

Prijatelji komore - gp card

Želimo da našim članovima omogućimo konkretan benefit. Ovo je jedina kartica koja vam vraća deo novca pri svakoj kupovini koju obavite na prodajnim mestima koja primaju karticu. Sve o kartici kao i spisak prodajnih mesta možete videte na www.gpcard.rs

Kartica Komore medijatora Srbije u virtuelnoj formi je besplatna za sve članove Komore, kao i njihove prijatelje i porodicu.

Prijavite se za karticu preko sledećeg linka REGISTRACIJA

U delu ,,ko vas je preporučio” napišite ,,KMS”.

Lawlife

LAWLife portal za pravo i privredu je vodeć medij u Republici Srbiji koji se svojim kvalitetom, za dve godine postojanja, uspeo izdvojiti kao jedinstven kada su u pitanju vesti, informisanje i medijsko izveštavanje o pravnim, ali i privrednim događajima, informacijama, tekstovima i intervjuima.

Takođe, LAWLife portal za pravo i privredu je iskrena i nezaobilazna podrška, pre svega, pravnicima, ali i privrednicima u daljoj afirmaciji i profesionalnom razvoju.

LAWLife portal za pravo i privredu je zvanično registrovan medij u Republici Srbiji i kao takav je jedini registrovan medij koji daje nemerljiv doprinos i promoviše afirmativne vesti, kvalitetne događaje, pravovremene informacije, stručne tekstove, kao i intervjue sa stručnim, kompetentnim i istaknutim pravnicima, ali i privrednicima.

Osnivač LAWLife portala za pravo i privredu je Pravna komora Srbije, kao najveća asocijacija pravnika u Republici Srbiji.

Pravna komora srbije

Pravna komora Srbije je osnovana 2017. godine i predstavlja najveću asocijaciju pravnika u Republici Srbiji koja je glas pravnika i koja kroz afirmativan način i pristup pomaže promociji pravne nauke i misli, kao i savremenog pravnika.

Institut za radno pravo

Institut za radno pravo osnovan je 2021. godine i predstavlja asocijaciju pravnika u Republici Srbiji čija su pretežna interesovanja radno pravni odnosi. Takođe, Institut za radno pravo je istovremeno i glas pravnika u ovoj oblasti koji putem društvenih mreža u ovom trenutku pokušavaju da podignu svest i značaj radno – pravnih odnosa u savremenom društvu.

Ppf

Univerzitet MB, Poslovni i Pravni fakultet i Komora Medijatora Srbije, kao i Međunarodni Centar za obrazovanje i lični razvoj d.o.o. imaju saradnju u oblasti obuka za medijatore, gde svi studenti završne godine fakulteta, studenti na master i doktorskim studijama imaju 20% popusta na ukupnu cenu obuke (od 25.000 din plus PDV 5.000) ukupna cena 30.000 dinara i ovaj iznos mogu platiti u tri jednake rate. 

KOMORA MEDIJATORA SRBIJE

Alekse Nenadovića 19, 11000 Beograd

Kontakt telefon: 011 630 41 99

Kontakt telefon: 069 000 000 3

Kontakt telefon: 066 092 111

Matični broj: 28325479

PIB: 112535136

E-pošta: kancelarija@kms.rs

Whatsapp WhatsApp: +381631718199