Prva godina od osnivanja Komore Medijatora Srbije

Sa ponosom vas obaveštavamo da je Komora proslavila svoju prvu godinu postojanja.

U ovoj godini postignuti su značajni rezultati upravo zahvaljujući Vama. Ovo je i Vaš rođendan i čestitamo svim našim članovima ovaj mali jubilej.

U našoj prvoj godini postojanja uradili smo sledeće:

  1. Pozicionirali smo se na prostoru Republike Srbije, prezentovali naš rad značajnim institucijama u našoj zemnji i u pojedinim zemljama u inostranstvu
  2. Ostvarili smo uspešne promocije medijacije kroz prezentacije putem televizijskih programa sa nacionalnom frekvencijom i društvenih mreža. Bili smo gosti u različitim emisijama, jutarnim programima i radio emisijama gde smo širili svest ljudi o značaju medijacije i neophodnosti njena šire primene na zadovoljstvo svih strana u postuku. Značajan prostor dali smo i prezentaciji putem najvećih socijalnih mreža, a naš veb sajt www.kms.rs svakoga dana beleži sve više pregleda.
  3. Članovima Komore Medijatora Srbije, obezbedili smo stručno usavršavanje, neprestanu pordšku prilikom njihovih medijacija i dodatne ediukacije od kojih smo naručito ponosni na prvu generaciju polaznika: ”Savremene i kompleksne obuke za medijatore” koja traje 12 nedelja i besplatna je za sve redovne članove Komore Medijatora Srbije. Svakog prvog u mesecu i dalje sprovodimo online kafu sa medijatorima, gde se u dvosatnom druženju za sada samo online družimo sa našim članovima, razmenjujemo isustva i uzajamno se pomažemo raznim savetima.
  4. U saradnji sa Privrednom komorom Srbije organizovali smo veliku međunarodnu konferenciju u svečanoj sali PKS, pred punom salom i sa preko 1000 pratioca online. Ovu značajnu konferenciju otvorila je lično Ministarka Pravde, Gosp. Maja Popović i održala prikladan govor o nophodnosti brze i efikasne primene medijacije u Republici Srbiji.
  5. Potpisali smo značajan ugovor sa Turističkom Asocijacijom JUTA, a pregovore vodimo i sa više značajnih i velikih sistema o čijim rezultatima ćemo Vas detaljno informisati.