Pixel

Прва година од оснивања Коморе Медијатора Србије

Са поносом вас обавештавамо да је Комора прославила своју прву годину постојања.

У овој години постигнути су значајни резултати управо захваљујући Вама. Ово је и Ваш рођендан и честитамо свим нашим члановима овај мали јубилеј.

У нашој првој години постојања урадили смо следеће:

  1. Позиционирали смо се на простору Републике Србије, презентовали наш рад значајним институцијама у нашој земњи и у појединим земљама у иностранству
  2. Остварили смо успешне промоције медијације кроз презентације путем телевизијских програма са националном фреквенцијом и друштвених мрежа. Били смо гости у различитим емисијама, јутарним програмима и радио емисијама где смо ширили свест људи о значају медијације и неопходности њена шире примене на задовољство свих страна у постуку. Значајан простор дали смо и презентацији путем највећих социјалних мрежа, а наш веб сајт  www.kms.rs свакога дана бележи све више прегледа. 
  3. Члановима Коморе Медијатора Србије, обезбедили смо стручно усавршавање, непрестану пордшку  приликом њихових медијација и додатне едиукације од којих смо наручито поносни на прву генерацију полазника: ”Савремене и комплексне обуке за медијаторе” која траје 12 недеља и бесплатна је за све редовне чланове Коморе Медијатора Србије. Сваког првог у месецу и даље спроводимо онлине кафу са медијаторима, где се у двосатном дружењу за сада само онлине дружимо са нашим члановима, размењујемо исуства и узајамно се помажемо разним саветима.
  4. У сарадњи са Привредном комором Србије организовали смо велику међународну конференцију у свечаној сали ПКС, пред пуном салом и са преко 1000 пратиоца онлине. Ову значајну конференцију отворила је лично Министарка Правде, Госп. Маја Поповић и одржала прикладан говор о нопходности брзе и ефикасне примене медијације у Републици Србији.
  5. Потписали смо значајан уговор са Туристичком Асоцијацијом ЈУТА, а преговоре водимо и са више значајних и великих система о чијим резултатима ћемо Вас детаљно информисати.